Code3 New Media Projects Logo

Het begin van 2015… Overzicht!

By Emiel Blonk on 16 February 2015 - 2:42

Het is alweer een tijdje stil geweest omtrent Code3 New Media Projects, dat maakt het een goed moment voor een overzicht omtrent onze bezigheden. Allereerst zijn we druk bezig om voor Synkick een webbased muziekplayer te realiseren, die ingezet gaat worden in de kroegen die Synkick gaan gebruiken. Deze “webplayer” heeft ons de mogelijkheid gegeven om….

Read more
Gezellige gesprekken op de afsluitingsborrel

Afsluitingsborrel 2014

By Emiel Blonk on 19 December 2014 - 5:27

We zijn alweer bijna aan het einde van 2014 en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met onze vrienden, studie/studentsinc en huisgenoten hosten wij op vrijdag 19 december een borrel om hier toch wat aandacht aan te schenken. Het was een onvergetelijk avondje met veel eten, drinken, muziek en gezelligheid. Wij….

Read more
Code3 leden in Team Skylark hard aan het werk, AppsForEnergy - Hackaton.

Team Skylark – Apps for Energy

By Emiel Blonk on 17 November 2014 - 1:19

Vrijdag avond 7 november was de start van een weekend hacken. Een weekend dat in samenwerking met Enexis en Liander georganiseerd werd door UtrechtInc. Wij werden uitgenodigd om samen nieuwe online toepassingen te ontwikkelen voor energie, besparing en verduurzaming. De winnaar van de hackathon gaat naar huis met een geldprijs van € 3000 (naar eigen invulling uit te….

Read more
Wall of Honour website

Veteranendag en de Wall of Honour

By Emiel Blonk on 28 June 2014 - 1:36

Een prachtig project waarmee het analoog eren van de veteranen voor een dag altijd kan met de digitale versie. De veteranen kunnen via www.wallofhonour.nl een anjer worden gegeven en een hart onder de riem gestoken met een reactie op zijn profiel. De veteranen worden per missie ingedeeld op de tijdlijn waardoor er een fantastisch overzicht….

Read more
Kantoor aan Kromme Nieuwegracht Utrecht.

Verhuizing naar de gracht

By Emiel Blonk on 6 June 2014 - 3:48

Op 6 juni hebben wij de inhoud van ons kantoor opgepakt, in een cabrio gestouwd en ons begeven naar de nieuwe locatie. Deze nieuwe locatie bevindt zich te Kromme Nieuwegracht, Utrecht. Naast onze luxe schermen, kantoorbenodigdheden en snoeppot mochten ook onze bonsai en uberplant mee. Deze hebben weer een prominenten plek gekregen binnen het grachtenpand….

Read more
De stand van Code3.

UtrechtInc viert 5-jarig jubileum

By Emiel Blonk on 5 June 2014 - 10:19

Op donderdag 5 juni vierde UtrechtInc met startups, graduates, mentors, partners en vrienden ons vijfjarige bestaan in de Winkel van Sinkel. Het thema ‘A vision of 2024′ werd omarmd door bijna 300 gasten, die genoeg ideeën bleken te hebben over ‘onze toekomst’. Zo kwamen er mooie stellingen en discussies voorbij en werd er samen heerlijk gegeten,….

Read more
De BBQmeisters Michel en Timo.

Afscheidsfeest – Er is een tijd van komen en een tijd van …

By Emiel Blonk on 26 May 2014 - 6:43

Zo mochten drie studenten, waar van twee afstuderend op hun eigen bedrijf, intrekken in een kantoor van StudentsInc te Nijenoord 1. Zo verlaten die studenten met hun onderneming de veilige haven om de ruige zee en zware stormen te trotseren die men de echte wereld der ondernemen noemt. Dit alles kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan…..

Read more
Hu Trajectum Ondernemers

Nu ook in de Trajectum van de HU

By Michel Bakker on 12 November 2013 - 11:13

Interview Code3 New Media Projects in TrajectumHogeschoolUtrecht pagina 34! De nieuwe Trajectum – nu aan het bakk… eh, in de bakken! Of lees ‘m online: http://www.trajectum.hu.nl/magazine/trajectum_1314_3 Met o.a. studeren in Vlaanderen, valsspelende studenten, een interview met Ellen Schepens en de eerste dag van De Sterren.

Read more