Homepagina van Adobe Tablet Ad Contest.

Adobe – Dzone – Tablet Ad Contest

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 2:14

Dzone – Tablet Ad Contest voor Adobe Een werktafel om aan een speciale advertentie voor Adobe te werken en een tablet te winnen. Dat is waar deze website voor gebouwt is. Met de nieuwe tools van Adobe in InDesign CS5 en CS5.5 kun je interactieve content maken voor apps voor de iPad en Android –tablets…..

Read more
Mediapark Jaarcongres landingspagina.

Mediapark Jaarcongres

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 2:29

Het Project Het is een bedrijfs/landings/registratiepagina in één! De website van Mediapark Jaarcongres wordt gebruikt om de laatste nieuwtjes omtrent het congres te verspreiden. Het programma en de sprekers bekend te maken samen met de sponsoren en partners. Er is terug te vinden wie er allemaal bij zijn en wat er voor nodig is om….

Read more
De landingspagina van Flow Gym.

Flow Gym

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 1:37

Het Project De Flow Gym site is gebaseerd op wordpress, zodat het er een reeds bekend CMS systeem gebruikt kon worden om de site te onderhouden en voorzien van nieuwe informatie. Er zijn pagina’s over het bedrijf, coach en training terug te vinden en wordt er duidelijk gemaakt dat fitnessprogramma’s via de app bekend worden….

Read more
De Landingspagina van SiniaWorks.

SiniaWorks

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 1:21

Het Project Een bijzonder bedrijfspagina met unieke layout gecreëerd voor SiniaWorks. Een speciaal menu structuur met hover functionaliteiten. Door de verschillende elementen aan te klikken kan men via het profiel erachter komen wie er achter SiniaWorks zit. De volgende Social Media is geïntegreerd op de website om connecties te kunnen leggen: Facebook Twitter Linkedin En….

Read more
Dashboard pagina van The List.

The List

By Emiel Blonk on 18 February 2015 - 10:12

Joël Vegt en The List The List is een project die gerealiseerd is op basis van Joël Vegt’s concept. Dit concept is ontstaan tijdens zijn afstudeerstage en ontwikkeld door de drie oprichters van Code3 New Media Projects. Het project is gerealiseerd met het jQuery Mobile framework om zo snel mogelijk te kunnen uitrollen voor zijn….

Read more
Wall of Honour website

Wall of Honour

By Emiel Blonk on 28 June 2014 - 2:05

Project Het realiseren van een digitale oplossing om veteranen te eren met een Anjer. Dit gebeurt met een Wall of Honour waarop men veteranen kan plaatsen gekoppeld aan een missie, vergezeld van een profiel foto en bericht. Bezoekers zijn in staat om reacties op de veteraan profielen achter te laten en ze een anjer te….

Read more
Docsonline Logo

DocsOnline

By Emiel Blonk on 5 June 2014 - 8:25

Project Voor DocsOnline is er een website gerealiseerd waarmee zou hun content, een heel archief aan documentaires, aan het publiek kunnen aanbieden. Voortbordurend op de grondvesten van onze voorgangers is de website vernieuwd en voorzien van nieuwe functionaliteiten. DocsOnline DocsOnline is an international, independent, not-for-profit organization with its main office in Utrecht, the Netherlands. Since….

Read more
Homepagina wipwapp.nl

WipwApp

By Emiel Blonk on 4 June 2014 - 5:04

WipwApp Klaas-Jan van City As Playground heeft een concept bedacht voor een smartphone-app en wilde dit idee graag vorm geven. Samen met Code3 is het idee omgevormd tot een concept en dat concept is ten uitvoer gebracht. WipwApp is een smartphone-app geworden voor Android en iOS. WipwApp, de smartphone-app die je aan de hand van….

Read more