Mediapark Jaarcongres

Lees meer

bedrijfspagina's landingspagina's registratiepagina's websites

Project informatie


Het Project

Het is een bedrijfs/landings/registratiepagina in één! De website van Mediapark Jaarcongres wordt gebruikt om de laatste nieuwtjes omtrent het congres te verspreiden. Het programma en de sprekers bekend te maken samen met de sponsoren en partners. Er is terug te vinden wie er allemaal bij zijn en wat er voor nodig is om het evenement te sponsoren. Daarnaast kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief en social media van MPJC bekijken.

Mediapark Jaarcongres

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) is een initiatief van iMMovator Cross Media Network, Media Academie en Beeld en Geluid.
MPJC is al sinds 2008 hét media event van het jaar. Tijdens vorige edities haalden ze een keur aan topsprekers naar Nederland, waaronder Rory Sutherland (Ogilvy) in 2014, Matt Danzico van de BBC in 2013, Gary Carter (FremantleMedia) in 2012, Kevin Slavin in 2011 en Erik Huggers in 2011. Daarnaast is de Nederlandse mediatop ook altijd aanwezig in het programma, zoals in het verleden Bert Habets (RTL), Peter de Mönnick (Sanoma/SBS) en Henk Hagoort (NPO).

Laten we over uw project praten

Neem contact op

loader

Code3 New Media Projects©