Wall of Honour

Lees meer

websites

Project informatie


Project
Het realiseren van een digitale oplossing om veteranen te eren met een Anjer. Dit gebeurt met een Wall of Honour waarop men veteranen kan plaatsen gekoppeld aan een missie, vergezeld van een profiel foto en bericht. Bezoekers zijn in staat om reacties op de veteraan profielen achter te laten en ze een anjer te geven.

Alle toegevoegde veteranen verschijnen dankzij een leuke functie in een tijdlijn. Deze is gebaseerd op de missies kwalificerend voor veteraanstatus en datum van uitzending. Een veteraan kan dus meerdere keren op de tijdlijn voorkomen als deze op verschillende missies is uitgezonden.

Om veteranen toe te  voegen, reageren op profielen en anjers geven moet de gebruiker inloggen. Dit kan aan de hand van Facebook, twitter of gmail/google+.

De Stichting Anjerveteranendag
De Stichting Anjerveteranendag vraagt de Nederlandse bevolking om jaarlijks een week voorafgaand aan de Nationale Veteranendag een Witte Anjer te dragen als uiting van waardering en respect voor alle Nederlandse oorlogs- en vredesmissieveteranen.

De Stichting verwezenlijkt haar doel door:

  • Het uitdragen dat de Witte Anjer het zichtbare symbool is van waardering en respect voor hen, die hebben gediend in de Nederlandse Krijgsmacht onder oorlogs- of daarmee gelijk te stellen omstandigheden (vredesmissies inbegrepen).
  • Het samenwerken met het Comité Nederlandse Veteranendag, waaronder het verspreiden van de Witte Anjer tijdens manifestaties.

De Stichting Anjerveteranendag is opgericht in 2006.

Laten we over uw project praten

Neem contact op

loader

Code3 New Media Projects©