WipwApp

Lees meer

apps bedrijfspagina's websites

Project informatie


WipwApp
Klaas-Jan van City As Playground heeft een concept bedacht voor een smartphone-app en wilde dit idee graag vorm geven. Samen met Code3 is het idee omgevormd tot een concept en dat concept is ten uitvoer gebracht. WipwApp is een smartphone-app geworden voor Android en iOS. WipwApp, de smartphone-app die je aan de hand van een multiplayer citygame langs de hotspots en lokale ondernemers van een stad leidt!

“WipwApp gidst je door de stad, test jouw kennis en breid ‘m uit.”

Over City As Playground
City As Playground is het bureau van Klaas-Jan en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van speelse marketingcampagnes voor bedrijven en gemeenten. Door het ontwerpen van fysieke en/of virtuele spelelementen voor publieke ruimtes, waarbij men interactie genereert met de gewenste doelgroep, verzorgt de onderneming de merkactivatie voor diverse opdrachtgevers. Zo kunnen websites, audio- en videofragmenten, puzzels, evenementen en speurtochten toegevoegd worden aan de reële wereld, zodat deze in wisselwerking staan met elkaar.

Klaas-Jan heeft de opleiding Event Management afgerond aan de Faculteit Kunst en Economie op de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Klaas-Jan was jarenlang werkzaam aan de slag evenementenbureau’s Mokum Events, Holland Tour Guides en Actief Events. hier ontwikkelde hij tientallen city games en zette hij tv-formats als ʻWie is de Molʼ, ʻRanking the Starsʼ en ʻPeking Expressʼ om naar spelprogrammaʼs voor bedrijfsuitjes. De ervaring als spelontwikkelaar die hij bij eerdere werkgevers op deed gebruikt hij nu om citygames voor smartphones te ontwikkelen die bedrijven met potentiële klanten verbinden.

Zie hieronder een overview van screenshot gemaakt van de app en de website van WipwApp.

Laten we over uw project praten

Neem contact op

loader

Code3 New Media Projects©