Mediapark Jaarcongres landingspagina.

Mediapark Jaarcongres

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 2:29

Het Project Het is een bedrijfs/landings/registratiepagina in één! De website van Mediapark Jaarcongres wordt gebruikt om de laatste nieuwtjes omtrent het congres te verspreiden. Het programma en de sprekers bekend te maken samen met de sponsoren en partners. Er is terug te vinden wie er allemaal bij zijn en wat er voor nodig is om….

Read more
De landingspagina van Flow Gym.

Flow Gym

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 1:37

Het Project De Flow Gym site is gebaseerd op wordpress, zodat het er een reeds bekend CMS systeem gebruikt kon worden om de site te onderhouden en voorzien van nieuwe informatie. Er zijn pagina’s over het bedrijf, coach en training terug te vinden en wordt er duidelijk gemaakt dat fitnessprogramma’s via de app bekend worden….

Read more
De Landingspagina van SiniaWorks.

SiniaWorks

By Emiel Blonk on 20 February 2015 - 1:21

Het Project Een bijzonder bedrijfspagina met unieke layout gecreëerd voor SiniaWorks. Een speciaal menu structuur met hover functionaliteiten. Door de verschillende elementen aan te klikken kan men via het profiel erachter komen wie er achter SiniaWorks zit. De volgende Social Media is geïntegreerd op de website om connecties te kunnen leggen: Facebook Twitter Linkedin En….

Read more
Homepagina wipwapp.nl

WipwApp

By Emiel Blonk on 4 June 2014 - 5:04

WipwApp Klaas-Jan van City As Playground heeft een concept bedacht voor een smartphone-app en wilde dit idee graag vorm geven. Samen met Code3 is het idee omgevormd tot een concept en dat concept is ten uitvoer gebracht. WipwApp is een smartphone-app geworden voor Android en iOS. WipwApp, de smartphone-app die je aan de hand van….

Read more