Code3 New Media Projects Logo

Het begin van 2015… Overzicht!

By Emiel Blonk on 16 February 2015 - 2:42

Het is alweer een tijdje stil geweest omtrent Code3 New Media Projects, dat maakt het een goed moment voor een overzicht omtrent onze bezigheden.

Allereerst zijn we druk bezig om voor Synkick een webbased muziekplayer te realiseren, die ingezet gaat worden in de kroegen die Synkick gaan gebruiken. Deze “webplayer” heeft ons de mogelijkheid gegeven om ons te verdiepen in het JavaScript framework van Google, namelijk AngularJS. De eerste versie wordt nu hevig getest en zal in de komende maanden met verschillende modules worden uitgebreid, waardoor het naast een muziekspeler ook een portaal voor gebruiker wordt om alles te beheren met betrekking tot de diensten van Synkick.

Als tweede punt behandelen wij een van onze eerste projecten, het online documentaire platform, DocsOnline. Behalve dat de huidige website grote structuur veranderingen heeft ondergaan is ook het uiterlijk een beetje opgepoetst. Nu word er ook keihard gewerkt om een gehele nieuwe design door te voeren mede mogelijk gemaakt door de grote structuur veranderingen. Verwacht deze binnenkort online te zien.

Verder wordt er samen met City as Playground, bedenker van WipwApp, aan nieuwe concepten gewerkt betreffende mobiele applicaties en toepassingen in het dagelijks leven. En kijken we uit naar een totaal vernieuwde WipwApp 2.0. Dit en meer is binnenkort op de website terug te lezen.

Tenslotte blikken wij vooruit op een aantal aankomende projecten. Waar het ene project een verzameling betreft van verschillende websites gaat de andere als webapplicatie een revolutie te weeg brengen op een markt waar online tools niet of nauwelijks gebruikt worden. En niet te vergeten zal ook de reisbranche te maken gaan krijgen met de services die Code3 New Media Projects te bieden hebben.

Dit was het nieuws voor nu, binnenkort volgen meer berichten met betrekking tot genoemde en nog nader te specificeren opdrachten. Dat 2015 een bijzonder mooie start heeft kan alleen maar overtroffen worden door het afronden en uitbouwen van deze en andere projecten.

There are no comments yet, add one below.

Your Comment